Kategorije

Impresum

PCE Grupa d.o.o.
Bulevar Branilaca Dobrinje bb
BIH-71000 Sarajevo

tel.: +387(0)33-713 445
fax.:+387-(0)33-713 446
email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Izmjena valute



Refraktometar RHB-82ATC

Mjerno područje od 45-82% Brix, serija razvijena je za mjerenje u zašećerenim tekućinama (voćni sokovi, med, mala kol. alkohola, vina), pomaže u kontroli i nadzoru koncentracije šećera u hrani i pićima.
124,38 KM
Prodajna cijena bez PDV 106,31 KM
PDV iznos 18,08 KM
Opis

Refraktometar za kondenzirano mlijeko, marmelade i  koncentrate RHB-82ATC

RHB serija razvijena je za mjerenje u zašećerenim tekućinama (voćni sokovi, med, mala kol. alkohola, vina), pomaže u kontroli i  nadzoru koncentracije šećera u hrani i pićima. Bez obzira da li korisnik provjerava 'slatkoću' voća na polju, ocjenjuje kakvoću proizvoda nakon berbe, ili kontrolira koncentraciju za vrijeme obrade i pakiranja, refraktometar mu daje važne informacije o kvaliteti njegova proizvoda. Također se uobičajeno koristi pri kontroli različitih tekućina u industriji (otpadne vode i sl.). Koji model odabrati ovisi o koncentraciji u tekućini i parametrima refraktometra.


Opseg isporuke:

1 x Refraktometar RHB-82ATC , 1x Pipeta, 1 x odvijač, 1 x kutija za pospremanje i uputstvo za uporabu

Specifikacije

Model

Raspon

Rezolucija

Točnost

Primjena

RHB-82ATC

45-82% Brix

0,5%Brix

±0,5%

za kondenzirano   mlijeko, marmelade i  koncentrate

Veličina

172 x Drm 20 mm

Masa

260    g

Download

Za više informacija o proizvodu, pogledajte PDF opis.

Partneri  Njemački  Engleski  Hrvatski  Srpski  Srpski

Jedinica u kutiji: 1

Termometri za HACCP

Termometri

PDF prospekt <<klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker® HC

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.